Studenterforeningen

Grundlagt 1820 i København


Medlemskab af Studenterforeningen

Med et medlemskab af Studenterforeningen, kan du bidrage symbolsk og/eller til den daglige drift af foreningen. 

For at kunne være medlem af Studenterforeningen, forudsætter det, at du har taget en studentereksamen. I tilfælde af, at du ikke har en studentereksamen, og alligevel gerne vil være medlem af foreningen, kan du kontakte foreningens Medlemssenior. Medlemskab af Studenterforeningen opnås som enten betalende eller ikke-betalende medlem.

 

Som betalende medlem får du ret til at stemme til foreningens generalforsamling, støtter desuden foreningens daglige drift og kan deltage i vores kulturelle, sociale og festlige arrangementer. Et sådan medlemskab koster 50 kr. årligt, og for et engangsbeløb på 500 kr. opnås livsvarigt medlemskab. 

 

Meld dig ind i Studenterforeningen her:

Som ikke-betalende medlem har du ikke ret til at stemme til foreningens generalforsamling og støtter ikke foreningens daglige drift. Til gengæld giver dette medlemskab stadig mulighed for at deltage i den nordiske repræsentation, en fordel som ansøger til Det Oehlenschläger-Tegnérske Stipendiefond og naturligvis også deltagelse i vores kulturelle, sociale og festlige arrangementer. 

 

Ved spørgsmål angående medlemskab, står foreningens Medlemssenior med glæde til rådighed. Vedkommende kan kontaktes via ms@studenterforeningen.dk.

 

 

 

 

Meld dig ind i Studenterforeningen her:


Studenterforeningen - Jægersborggade 55, 2. tv, 2200 København N - info@studenterforeningen.dk