Studenterforeningen

Grundlagt 1820 i København

Medlemskab af Studenterforeningen

Et medlemskab af Studenterforeningen koster 50 kr. årligt, og for et engangsbeløb på 500 kr. opnås livsvarigt medlemskab.

Med et medlemskab af Studenterforeningen, støtter du foreningen i dens daglige drift og får kendskab og adgang til det nordiske netværk, samt fordelagtige priser til de forskellige arrangementer og fester. Derudover vil du pr. mail modtage et halvårligt medlemsbrev.

For at kunne være medlem af Studenterforeningen, forudsætter det, at du har taget en studentereksamen. I tilfælde af, at du ikke har en studentereksamen, og alligevel gerne vil være medlem af foreningen, kan du kontakte foreningens Medlemssenior.

Ved spørgsmål angående medlemskab, står foreningens Medlemssenior med glæde til rådighed. Vedkommende kan kontaktes via ms@studenterforeningen.dk.

Meld dig ind i Studenterforeningen her:

Studenterforeningen - Ægirsgade 70, 2200 København N - info@studenterforeningen.dk